Skip to main content

Βρέθηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη στον Υμηττό

Δίπλα στη σορό βρέθηκε ένα πιστόλι και ερευνάται αν ανήκει στον 38χρονο αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη που εξαφανίστηκε στις 25/4 από το σπίτι του

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε στην περιοχή Κυρα-Ελένη στον Υμηττό το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «anikolouli.gr», η σορός εντοπίστηκε από περιπατητή δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν περιπατητές και ποδηλάτες.

Δίπλα του βρέθηκε ένα πιστόλι και ερευνάται αν ανήκει στον 38χρονο αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στις 25 Απριλίου.

Ο αστυνομικός χάθηκε από την Καισαριανή όπου έμενε στις 25 Απριλίου. Φως στην έρευνα θα ρίξει η διασταύρωση του σειριακού αριθμού του πιστολιού και αυτό γιατί ο Δημοτάκης όταν εξαφανίστηκε είχε μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο.

Οι συγγενείς αναμένεται να κληθούν για να αναγνωρίσουν τα ρούχα του αλλά πέρα από αυτό θα χρειαστεί και DNA για διασταύρωση των στοιχείων του.

Ο αστυνομικός συνήθιζε να τρέχει στην ευρύτερη περιοχή του δάσους του Υμηττού, σε Καισαριανή και Βύρωνα. Παρά τις οργανωμένες έρευνες πυροσβεστών, εθελοντών και συγγενών δεν είχε εντοπιστεί μέχρι σήμερα.