Skip to main content

Βροχερός ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Βελτίωση από το βράδυ

Προβλέπονται λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσεις μέχρι και τους 27 βαθμούς.

Την Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ αναμένεται να βελτιωθεί ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται επίσης λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικέ βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία έως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.