Skip to main content

Βροχερός παραμένει ο καιρός το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς.

Tοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα, οι οποίες στα ανατολικά και νότια θα είναι κατά τους ισχυρές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Από το μεσημέρι πάντως, τα φαινόμενα στα δυτικά και τα βόρεια θα εξασθενήσουν.

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, όπου τις πρωινές ώρες πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από τις μεσημβρινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς κελσίου. στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθει από 09 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έχει και η Αττική. Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους ισχυρά, σταδιακά από το βραδύ θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.