Skip to main content

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Από τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά. Από τη νύχτα και από τα δυτικά τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, που από τη νύχτα και από τα δυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν. Και η θερμοκρασια θα κυμναθεί από 2 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Oi άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς κελσίου.