Skip to main content

Βροχές και καταιγίδες από σήμερα - Έως 19 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι ισχυρές από το βράδυ

Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις αναμένονται σήμερα στα δυτικά αρχικά, στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στο Ιόνιο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές από τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη παροδικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.