Skip to main content

Βροχές και καταιγίδες για σήμερα - Έως 29 βαθμούς η θερμοκρασία

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται για σήμερα νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά διαστήματα ισχυρές, στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και πιθανώς στις Σποράδες και την Εύβοια αναμένεται την Κυριακή.

Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο και στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο ως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα στην κεντρική κι ανατολική Μακεδονία και την Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ωστόσο, από το βράδυ αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων. Βοριάδες θα πνέουν αρχικά, εντάσεως 3 ως 5 μποφόρ, όμως βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που κατά διαστήματα πιθανώς θα είναι ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων θα υπάρξει το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, όμως βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα δείξει από 19 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και στην Αττική. Τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία όμως θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 31 βαθμούς Κελσίου.