Skip to main content

Βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα σήμερα

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους πιθανόν να είναι ισχυρές.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές, αναμένονται σήμερα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται τις βραδινές ώρες στα δυτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους πιθανόν να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 21 βαθμούς κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία με νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 22 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.