Skip to main content

Βροντερό «παρών» στην πρώτη του μπασκετικού Ηρακλή (videos)

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε πως η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη γιατί είναι ένα μεγάλο σωματείο και πρέπει να φανεί αντάξιο

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο «Ιβανώφειο», ο μπασκετικός Ηρακλής.

Ο κόσμος του «Γηραιού» έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο εμψυχώνοντας τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή με στόχο ένα δυνατό ξεκίνημα που θα βάλει τους «κυανόλευκους» από νωρίς σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα της Α2 φτάνοντας μέχρι την πολυπόθητη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Από τη μεριά του, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, με δηλώσεις του, στάθηκε στους στόχους του Ηρακλή, την ενίσχυση των «κυανολεύκων» αλλά και τον κόσμο του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά, ο «Τίγρης» δήλωσε:

«Ξεκινάμε από εκεί που τελειώσαμε πέρσι, με το γήπεδο να έχει πολύ κόσμο και πάθος και τους ευχαριστούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, είμαστε όλοι ανυπόμονοι για να ξεκινήσει η χρονιά, είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και οφείλουμε να δώσουμε και φέτος τον καλύτερό μας εαυτό.

Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα σε όλες τις θέσεις, πιστεύουμε ότι κάναμε καλές κινήσεις, φέραμε καλά παιδιά και έμπειρα, και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω θα τα καταφέρουμε όπου κι αν παίξουμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, γιατί είμαστε σε ένα μεγάλο σωματείο και πρέπει να φανούμε αντάξιοι».