Skip to main content

Χάβος: Τα παιδιά θα κάνουν το καλύτερο

Ο Μάκης Χάβος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη, στάθηκε στις επιστροφές των Ίβιτς-Βιτόλο, ενώ έθεσε ως στόχο το μηδέν στην άμυνα, θεωρώντας δεδομέ
Ο Μάκης Χάβος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη, στάθηκε στις επιστροφές των Ίβιτς-Βιτόλο, ενώ έθεσε ως στόχο το μηδέν στην άμυνα, θεωρώντας δεδομένο ότι η ποιοτική επιθετική γραμμή του Δικεφάλου θα πετύχει κάποιο γκολ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι θετική», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Και συνέχισε: «Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε αύριο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας, που θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κακή εικόνα που έχει μέχρι τώρα στους ομίλους, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μας θα κάνουν το καλύτερο δυνατό. Στο παιχνίδι επανέρχονται ο Ίβιτς και ο Βιτόλο, αλλά ακόμη έχουμε προβλήματα τραυματισμών».

Για τους τραυματισμούς: «Πολύ σημαντικό να είναι διαθέσιμοι όλο οι παίκτες, αλλιώς υπάρχει πρόβλημα. Όσοι έχουν παίξει μέχρι τώρα έχουν δώσει τα πάντα και έχουν πάει καλά».

Για το αφιέρωμα της UEFA τις προάλλες που ανέφερε τον ΠΑΟΚ ως «σπεσιαλίστες του 1-0: Σε όλα τα παιχνίδια πας για το μηδέν στην άμυνα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε να παίξουμε επιθετικά, αλλά πιστεύω ότι με τους παίκτες που έχουμε θα παίξουμε και καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Για το αν θα στοιχίσει η ήττα από τον Ατρόμητο: «Είναι στενάχωρο το γεγονός ότι έχουμε μία ήττα μέσα στην έδρα μας. Είναι θετικό ότι έχουμε παιχνίδι γρήγορα μετά το ματς της Κυριακής».

Για τη Μπριζ: «Δεν παύει αν είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, χωρίς σκοπιμότητες και χρειάζεται προσοχή.

Για το ότι ακούγεται ότι η Μπριζ θα είναι αδιάφορη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Καμία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη δεν είναι αδιάφορη, αφού αυτά τα παιχνίδια είναι πρόκληση για όλους».

Για το αν η ομάδα του παίζει καλύτερα στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη: «Ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που είμαι εγώ στον πάγκο αποδίδει καλά σε όλα τα ματς».