Skip to main content

Ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες μέρες το μέλλον του Σόουζα στον Άρη

Ο Ίβηρας στόπερ θα συναντηθεί αύριο στην Αθήνα με τον ατζέντη του, Ίλια Ίβιτς και θα αποφασίσει αν δέχεται ή όχι τους όρους της κιτρινόμαυρης πρότασης

Προς το φινάλε της οδεύει η υπόθεση του Ούγκο Σόουζα, αφού μέσα στα επόμενα 24ωρα δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η παραμονή του ή όχι στον Άρη.

Σύμφωνα με το «AllAboutAris», η πλευρά του Πορτογάλου στόπερ και συγκεκριμένα ο μάνατζερ του, Ιλια Ιβιτς, είχε νέα επαφή με τον Θεόδωρο Καρυπίδη χωρίς όμως να προκύπτει κάτι διαφορετικό και τις δύο πλευρές να παραμένουν σταθερές στις θέσεις τους. 

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά που έχει κάνει η πλευρά του 26χρονου παίκτη, η οποία επίσης παραμένει σταθερή στις απαιτήσεις της με αποτέλεσμα να διατηρείται η γνωστή απόσταση στο οικονομικό, συν κάποιες επιφυλάξεις του Σόουζα που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Ο Ίβηρας αμυντικός θα ταξιδέψει αύριο από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, όπου θα έχει ραντεβού με τον Ιλια Ιβιτς. Ο Σέρβος θα τον ενημερώσει σχετικά με τη νεότερη επικοινωνία που είχε με τον Καρυπίδη και ο Σόουζα καλείται πλέον να αποφασίσει αν θα ρίξει νερό στο κρασί του ή αν θα κλείσει την πόρτα του Άρη για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.