Skip to main content

Αυτά είναι τα σχολεία που ζητούν ψήφο για το «Σχολείο Που θέλεις»

Τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι αυτά που προτάθηκαν από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και εγκρίθηκαν από τα ΔΣ των δήμων.

Ξεκίνησε η διαδικασία ψηφοφορίας για το πρόγραμμα «Το Σχολείο που Θέλεις» από την Coca-Cola Τρία Έψιλον. Φέτος, έντεκα σχολεία από τον δήμο Θεσσαλονίκη και τον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη συμμετέχουν στον διαγωνισμό για ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον, με την ψηφοφορία να ολοκληρώνεται στις 25 Ιουλίου στις 6 μμ.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να μπούν στη σελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον και με μία απλή εγγραφή στη φόρμα συμμετοχής, θα παραλάβουν τον προσωπικό τους κωδικό μέσω δωρεάν SMS για να ψηφίσουν στον διαγωνισμό. Μάλιστα, μπορούν να ψηφίσουν όλα τα σχολεία από μία φορά.

Τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι αυτά που προτάθηκαν από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και εγκρίθηκαν από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων όπου ανήκουν. Φέτος, τα 11 σχολεία που ζητούν την ψήφο μας είναι τα εξής: Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 61ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, 54ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, 1ο Γυμνάσιο Μαλακοπής, 7ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, 8o ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, 1ο Γυμνάσιο Τριανδρίας, 1ο Δημοτικό Πανοράματος, 2ο Δημοτικό Πανοράματος, 2ο Γυμνάσιο Χορτιάτη και 1ο Γυμνάσιο Πυλαίας.

«Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη βελτίωση σχολικών υποδομών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, τα καταστήματα λιανικής Μασούτης ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους με την Coca-Cola Τρία Έψιλον και αλλάζουν τον μικρόκοσμο μαθητών και εκπαιδευτικών. Το μεγάλο δίκτυο των καταστημάτων λιανικής Μασούτης λειτουργεί ως σημείο ενημέρωσης, ενθαρρύνοντας τους πολίτες να ψηφίσουν το σχολείο που εκείνοι θέλουν να δουν να ανακαινίζεται και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσφέρουν στους μαθητές «Το Σχολείο που Θέλουν»».

Το σχολείο με τις περισσότερες ψήφους θα αναδειχθεί νικητήριο για τη φετινή χρονιά, ενώ, με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, θα ξεκινήσει η ανακαίνισή του. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, στο σχολικό κτίριο θα πραγματοποιούνται επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες, έτσι ώστε, με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού τον Σεπτέμβριο, μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό να καλωσορίσουν τη νέα σχολική χρονιά σε ένα ανανεωμένο, πιο ασφαλές, λειτουργικό και όμορφο περιβάλλον.

«Μπες στο gr.coca-colahellenic.com και ψήφισε Το Σχολείο που Θέλεις!», τονίζουν οι διοργανωτές.



Το πρόγραμμα «Το Σχολείο που Θέλεις» υλοποιείται εδώ και 7 χρόνια από την Coca-Cola Τρία Έψιλον σε συνεργασία με τους Δήμους, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Σκοπός του να ανταποκριθεί στις αυξημένες τοπικές ανάγκες για τη βελτίωση των σχολικών υποδομών, αναλαμβάνοντας τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση σχολικών κτηρίων στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι σήμερα έχουν ανακαινιστεί 15 σχολικά κτίρια, μέσα από μία συνολική επένδυση που αγγίζει τα 1,4 εκ. ευρώ, βελτιώνοντας τη σχολική καθημερινότητα περισσότερων από 4.500 μαθητών και εκπαιδευτικών κάθε χρόνο.

Με την ολοκλήρωση των επισκευαστικών εργασιών στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στο σχολείο που θα αναδειχθεί μέσα από τη φετινή ψηφοφορία το 2018, το πρόγραμμα θα έχει παραδώσει συνολικά 16 ασφαλέστερα και ανακαινισμένα σχολεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E