Skip to main content

Ξεκινούν τα προγράμματα εκδρομών για τα ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πενθήμερη εκδρομή, μία τετραήμερη και δυο ημερήσιες σε κορυφαίους τουριστικούς και ιστορικούς προορισμούς της χώρας.

Ξεκινά από 1ης Μαίου το πρόγραμμα εκδρομών για τα περίπου 10.000 μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης - Συκεών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πενθήμερη εκδρομή, μία τετραήμερη και δυο ημερήσιες σε κορυφαίους τουριστικούς και ιστορικούς προορισμούς της χώρας, και θα ξεκινήσει την Τρίτη 1 Μαΐου 2018.

Παράλληλα, ετοιμάζεται και το πρόγραμμα για τις καλοκαιρινές βουτιές μέσα από το πρόγραμμα «ΚΑΠΗ και θάλασσα». Στα προγράμματα αυτά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη των εννέα ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών έναντι χαμηλού συμβολικού αντιτίμου, απολαμβάνοντας διακοπές υψηλού επιπέδου χάριν των αυστηρών προϋποθέσεων που εξασφάλισε ο δήμος και το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΚΚΠΑ).

Τα μέλη των ΚΑΠΗ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν στο πρόγραμμα των εκδρομών, όπως επίσης και στις προϋποθέσεις συμμετοχής. στη διάρκεια ειδικών ενημερωτικών εκδηλώσεων, οι οποίες ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 23 Απριλίου 2018.

Το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων

23 Απριλίου 2018 στις 5:30 μ.μ.Α΄ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ

Επίσης σήμερα στις 6:30 μ.μ. Γ΄ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ

και στις 7:30 μ.μ. Β΄ ΚΑΠΗ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

στις; 5:30 μ.μ., Α΄ ΚΑΠΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

στις 7:00 μ.μ. Β΄ ΚΑΠΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 στις 6:30 μ.μ. στα ΠΕΥΚΑ

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 στις 6:30 μ.μ. Α΄, Β΄, Γ΄ στην αίθουσα Δημ. Συμβουλίου για τα ΚΑΠΗ ΣΥΚΕΩΝ