Skip to main content

Ξεπέρασε τους 100 4G προορισμούς στο εξωτερικό η Vodafone Ελλάδας

Όσοι βρίσκονται στο εξωτερικό φέτος τις γιορτές, θα μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του γρήγορου Mobile Internet από τη Vodafone.

Από 15 Δεκεμβρίου 2016 όλοι οι συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, θα μπορούν να απολαμβάνουν 4G ταχύτητες σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έτσι, φέτος τις γιορτές όσοι βρίσκονται στο εξωτερικό θα μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του γρήγορου Mobile Internet και να μοιραστούν ευχές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από το δίκτυο της Vodafone.

«Στη Vodafone πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε μοναδική εμπειρία σε όλους τους πελάτες, ακούμε τις ανάγκες τους και προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε δίνοντας τους λύσεις όπου και αν βρίσκονται, μέσα από πρωτοπόρα προϊόντα και υπηρεσίες. Σήμερα, προσφέρουμε γρήγορο Mobile Internet σε περισσότερες χώρες από όλα τα άλλα δίκτυα και συνεχίζουμε», δήλωσε ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Τμήματος Πελατών Συμβολαίου Λιανικής της Vodafone Ελλάδας.

Ενδεικτικοί προορισμοί είναι Η.Π.Α, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Βουλγαρία, Κύπρος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Αλβανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία και άλλοι πολλοί.

Επιπλέον, η Vodafone με τα προγράμματα Vodafone RED δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της, να έχουν δωρεάν roaming και να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα τους, χωρίς επιπλέον χρέωση, σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όσοι συνδρομητές Vodafone συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, δεν έχουν επιλέξει ένα από τα Vodafone RED προγράμματα και έχουν ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας, SMS & MB, μπορούν να χρησιμοποιούν το πρόγραμμά τους ελεύθερα, χωρίς να ανησυχούν για τις χρεώσεις τους, μόνο με 3,01€/ημέρα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον και για τους συνδρομητές καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος η Vodafone διαθέτει το Daily Travel Pack, που προσφέρει με μόνο 3,01€/μέρα 30 λεπτά εξερχόμενων κλήσεων, 30 SMS και 1,00ΜΒ στην Ευρώπη.