Skip to main content

Ξεσήκωσαν τη Θεσσαλονίκη στο γεμάτο «Παλατάκι» οι Madrugada (φωτο+vid)

H γνωστή νορβηγική ροκ μπάντα γιόρτασε την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ γνωρίζοντας την αποθέωση από φανς κάθε ηλικίας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η συναυλία του γνωστού νορβηγικού συγκροτήματος Madrugada στη Θεσσαλονίκη και το «PAOK Sports Arena».

Φανς της σκανδιναβικής ροκ μπάντας κάθε ηλικίας κατέκλεισαν το κλειστό της Πυλαίας για να απολαύσουν την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ με τίτλο «Industrial Silence», 11 χρόνια μετά την διάλυση και την επανένωσή της.

Στη σκηνή του σταδίου για την πιο εκρηκτική μπάντα που ξεμύτισε από την κρύα πόλη Στοκμάρκνες εμφανίστηκαν για να ζεστάνουν τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, ο frontman Σίβερτ Χόγεμ, ο μπασίστας Φρόντε Γιάκομπσεν, ο ντράμερ Γιον Λάβλαντ Πέτερσεν, ο κιθαρίστας, Κάτο Τόμασεν και ο πληκτράς Κρίστερ Κνούτσεν ενώ το live άνοιξε με την εξαιρετική φωνή του τραγουδιστή Λουκ Έλιοτ.

Οι κάτοχοι των πέντε βραβείων Spellemann (Νορβηγικά Grammy) γνώρισαν την αποθέωση ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες και διαχρονικές επιτυχίες τους όπως το «Honey Bee», το «Sirens», το «Majesty», το «Salt» και άλλα εξαργυρώνοντας την αγάπη του κοινού σε μία σχέση που ξεκίνησε από το 2000 όταν έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα και συνεχίζεται διαχρονικά μέχρι και σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοφιλία των Madrugada εκτοξεύτηκε κατακόρυφα στη χώρα μας ως απόρροια της επιλογής του γνωστού σκηνοθέτη, Πάνου Κοκκινόπουλου -που έβαλε το έγκλημα σε κάθε σπίτι- να ντύσει μουσικά τα αυτοτελή επεισόδια σειρών του όπως «Η 10Η Εντολή» και ο «Κόκκινος Κύκλος» με τη μουσική της μπάντας.

Τέλος σημειώνεται ακόμη πως οι Madrugada θα δώσουν δύο ακόμη συναυλίες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα και το Κλειστό Παλαιού Φαλήρου-Τae Kwon Do Arena-, live που ήδη έχει γίνει sold out αλλά και την Δευτέρα 8 Απριλίου στον ίδιο χώρο.