Skip to main content

Χωρίς νερό αύριο περιοχές της Θεσσαλονίκης

Προβλήματα στην υδροδότηση αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο το πρωί λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ, σε περιοχές των δήμων Ωραιοκάστρου, Καλαμαριάς και Ευόσμου.

Προβλήματα στην υδροδότηση αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ, σε περιοχές των δήμων Ωραιοκάστρου, Καλαμαριάς και Ευόσμου.

Συγκεκριμένα, από τις 08:00 έως τις 16:00, θα γίνουν εργασίες αντικατάστασης δικλείδων στη συμβολή των οδών Κρήτης με Ευτυχίας, Θεσσαλονίκης με Πλάτωνος, Κρήτης με Πλάτωνος και Πλάτωνος με Σ. Μπάτου στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην προέκταση της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στις οδούς Θεσσαλονίκης, προέκταση Κονταξοπούλου, Λόρδου Βύρωνος, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Κονταξοπούλου, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Από τις 08:00 έως τις 13:00, θα γίνουν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης λόγω σύνδεσης δύο νέων αγωγών στη συμβολή των οδών Καραβαγγέλη με Ανατ. Θράκης και Καραβαγγέλη με Ζηργάνου στην Καλαμαριά. Θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Καραβαγγέλη, Ανατ. Θράκης, Μεγ. Αλεξάνδρου, Ιεροσολύμων και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς.

Από τις 08:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης παλαιού δικτύου στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καραολή & Δημητρίου - Γαμβέττα - Άρεως και Ακρίτα στον Εύοσμο. Για το λόγο αυτό θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή του Ευόσμου που περικλείεται από τις παραπάνω οδούς.