Skip to main content

«Υπάρχουν μέτρα για την ομάδα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Ο media manager της Βαλερένγκα, Λάσε Βαγκ Στόουν, μίλησε για την τραγωδία στο Όσλο και εγγυήθηκε την ασφάλεια στο γήπεδο.

Ο media manager της Βαλερένγκα, Λάσε Βαγκ Στόουν, τόνισε ότι η θλίψη στη Νορβηγία είναι ανείπωτη, αλλά τα μέτρα που θα ληφθούν στο γήπεδο θα είναι δρακόντεια.

«Όλοι βρίσκονται σε ένα σοκ! Όλοι νιώθουν μεγάλη θλίψη. Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του σαββατοκύριακου ματαιώθηκαν μετά από την τραγωδία με τις δολοφονίες και την βομβιστική επίθεση», επισήμανε αρχικά.

«Η ζωή όμως συνεχίζεται. Το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή της ζωής και μετά από την τραγωδία αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να ξεφύγει ο κόσμος από τη μεγάλη θλίψη που προκλήθηκε», πρόσθεσε.

«Το παιχνίδι της Βαλερένγκα με τον ΠΑΟΚ, θα γίνει όπως προβλέπονταν. Υπάρχουν μέτρα και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά για την ομάδα και βέβαια για τους δικούς μας φιλάθλους. Είμαστε σε στενή συνεργασία με την αστυνομία για να κυλήσουν όλα ομαλά», εξήγησε αναφερόμενος στα μέτρα ασφαλείας.

«Ίσως υπάρχει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, χωρίς να έχω νούμερα τώρα. Τέτοιου είδους τραγωδίες φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους. Υπάρχει μεγαλύτερη ενότητα στους Νορβηγούς και πιστεύω ότι στο γήπεδο θα υπάρχει περισσότερος κόσμος», τόνισε. Σ

ε ερώτηση για το βαρύ πρόγραμμα της Βαλερένγκα, η οποία την Πέμπτη αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο τη Μόλντε, τη Δευτέρα τη Λίβερπουλ σε φιλικό και την επόμενη Πέμπτη ξανά το Δικέφαλο ο media manager των Νορβηγών είπε: «Το σημερινό ματς με την Όντ Γκρένλαντ αναβλήθηκε λόγω των γεγονότων. Όντως είναι ένα σκληρό πρόγραμμα, αλλά το έχουμε ρυθμίσει. Έχουμε πρόγραμμα. Η ομάδα δε θα προπονείται τόσο πολύ αυτές τις μέρες. Υπάρχει πλάνο από το προπονητικό τιμ. Οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Με Λίβερπουλ το ματς είναι φιλικό και ίσως δεν παίξουν οι καλύτεροι παίκτες σε όλο το ματς. Τα άλλα παιχνίδια είναι πιο σημαντικά».

Τέλος μιλώντας για τα προβλήματα της ομάδα του, ο Λάσε Βαγκ Στόουν είπε: «Απών από τα ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο αρχηγός Κρίστοφερ Χέι, που έκανε μία επέμβαση. Η υπόλοιπη ομάδα δεν έχει προβλήματα».