Skip to main content

Ζωντανά από το «PAOK TV» θα μεταδοθεί το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

Η μετάδοση του αγώνα του «Δικεφάλου» κόντρα στον Παναιτωλικό θα είναι ενεργή αποκλειστικά για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου

Τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ για τη Super League απέκτησε το «PAOK TV» δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φιλάθλους του συλλόγου να δουν τα παιχνίδια μέσω internet από κάθε σημείο (εκτός Ελλάδος, Αλβανίας και Κύπρου).

Χαρακτηριστικά, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Αυτό το Σάββατο (16.09, 18:15) την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ.

Εύκολα, απλά, με τιμή γνωριμίας € 1,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στις γραμμές εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 και +30 2310958325 (Παρασκευή 09:00 με 17:00 και Σάββατο από τις 10:00 μέχρι την λήξη του αγώνα)».