Skip to main content

Ζωντανά από το «PAOK TV» θα μεταδοθεί το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Λαμία

Η μετάδοση του αγώνα του «Δικεφάλου» κόντρα στους Φθιωτούς θα είναι ενεργή αποκλειστικά για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου

Στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις επιστρέφει ο ΠΑΟΚ και μαζί του επιστρέφουν και οι ζωντανές μεταδόσεις του «PAOK TV».

Η νέα πλατφόρμα του «Δικεφάλου» εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για τη Super League Σουρωτή και προσφέρει στον κόσμο τα παιχνίδια του συλλόγου μέσω internet.

Σύμφωνα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να παρακολουθήσει αυτή την Κυριακή και ώρα 16:00 την αναμέτρηση με τη Λαμία για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Εύκολα, απλά, με τιμή γνωριμίας € 1,99, απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Λαμία θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Πέμπτη μέχρι τις 17:00, Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή από τις 11:00 μέχρι την λήξη του αγώνα)».