Skip to main content

Ζορπίδης: Xάλια o χριστουγεννιάτικος στολισμός της Αριστοτέλους

Έπρεπε να υπάρχει κάτι σχετικό με τα παραδοσιακά ελληνικά χριστούγεννα, όπως ένα δένδρο και μία φάτνη, και όχι αυτό το χάλι, είπε ο πρόεδρος του ΕΕΘ

Τη δυσαρέσκειά του για τον εφετινό χριστουγεννιάτικο στολισμό στην πλατεία Αριστοτέλους, τον οποίο αποκάλεσε «χάλι», εξέφρασε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης, μιλώντας σε συνάντηση με δημοσιογράφους.

«Θα έπρεπε να υπάρχει κάτι σχετικό με τα παραδοσιακά ελληνικά χριστούγεννα, όπως ένα δένδρο και μία φάτνη, και όχι αυτό το χάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπίδης, ο οποίος παράλληλα έκανε λόγο για έλλειψη συντονισμού των φορέων γενικότερα σε ό,τι αφορά τις τουριστικές δράσεις που αφορούν την πόλη και ειδικότερα τον στολισμό των Χριστουγέννων.

Σχολιάζοντας, ακόμη, την ίδρυση του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο ίδιος έκανε λόγο για περιττά έξοδα σε μισθούς και ανάλωση αστυνομικών δυνάμεων, υποστηρίζοντας ότι «όλα αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να δoθούν σε συντάξεις».

 «Αντί 16 αστυνομικοί να διατίθενται για πρόσθετη φρούρηση του υπ. Μακεδονίας- Θράκης, όπου βρίσκεταικαι το πρωθυπουργικό γραφείο, να βγούνε για το κυνήγι του παρεμπορίου που οργιάζει στην πόλη», είπε χαρακτηριστικά.