Skip to main content

Ζούρος: «Υπάρχει φοβερό κλίμα στην ομάδα»

Ο Ηλίας Ζούρος με δηλώσεις του τόνισε πως η Εθνική Ελλάδος είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης.

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Ηλίας Ζούρος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sepk.gr» κάλεσε τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που κάνει η «γαλανόλευκη» εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
"Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που δείχνουν καθημερινά οι παίκτες. Και συλλογικά, όμως είμαι ευχαριστημένος, καθώς δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Στο ξεκίνημα μπορεί να υπήρξαν κάποιες δυσκολίες, όμως τώρα βρήκαμε ρυθμό και με ηρεμία ετοιμαζόμαστε για την προσπάθεια που θα ξεκινήσει στα γήπεδα της Λιθουανίας. Το πιο ευχάριστο απ' όλα είναι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Οι παίκτες είναι αγαπημένοι και υπάρχει φοβερό κλίμα μέσα στην ομάδα".
 
Για τα συμπεράσματα από τα φιλικά: "Δεν μπορούμε να μιλάμε για συμπεράσματα. Από την αρχή είχαμε ως στόχο μέσα από τα παιχνίδια να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Επιλέξαμε συνειδητά να δώσουμε περισσότερα φιλικά μειώνοντας τις προπονήσεις. Θέλαμε μέσα σε συνθήκες αγώνα να βλέπουμε τα λάθη μας και να τα αντιμετωπίζουμε διορθώνοντας τα".
 
Για το τουρνουά "Ακρόπολις" που ξεκινάει την Τρίτη: "Είναι σημαντικό ο κόσμος να έρθει στο ΟΑΚΑ και να αγκαλιάσει την ομάδα, η οποία έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Η προσπάθεια που γίνεται πρέπει να στηριχθεί γιατί αυτή η ομάδα έχει ενθουσιασμό και μεγάλη διάθεση για μπάσκετ".