Skip to main content

Αυτός είναι ο 59χρονος που ασελγούσε στην ανιψιά του στη Θεσσαλονίκη

Ο 59χρονος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για κατάχρηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη σε ασέλγεια τελεσθείσα από οικείο κατ’ εξακολούθηση.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 59χρονου κατηγορούμενου που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ανιψιάς του.

Πρόκειται για τον Καπαγερόπουλο Κωνσταντίνο του Αριστείδη, γεννημμένο στις 06-02-1958 στη Δράμα. Ο 59χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη σε ασέλγεια τελεσθείσα από οικείο κατ’ εξακολούθηση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 15 έτη τελεσθείσα από οικείο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.