Skip to main content

Αγιασμός με παπά-ΠΑΟΚ στον μπασκετικό «Δικέφαλο του Βορρά»

Ο γνωστός και αγαπητός στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, Πάτερ Χρήστος, πραγματοποίησε τον αγιασμό στο μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.

Ο Πάτερ Χρήστος πραγματοποίησε την Τετάρτη (24/8) πριν από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ αγιασμό, εν όψει της σεζόν 2016/17.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:

«H σεζόν ξεκίνησε, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ είναι ήδη σε φουλ ρυθμούς και για το καλό της νέας χρονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα και πριν από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, ο καθιερωμένος αγιασμός. Ο Πάτερ Χρήστος, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ήταν και φέτος μαζί μας για τον αγιασμό της ομάδας, αλλά και τις καθιερωμένες ευχές του για όλους.

“Κάθε φορά που σας βλέπω από κοντά ή και από την τηλεόραση, οι προσευχές μου είναι μαζί σας. Να έχετε υγεία και να παλεύετε για τον ΠΑΟΚ και κάθε φορά που βγαίνετε στο γήπεδο να δίνετε την ψυχή σας και να βγάζετε και λίγη τρέλα. Το μπάσκετ μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους και θέλουμε να επαναληφθούν αυτά που ζήσαμε. Χαίρομαι που είναι εδώ, στη διοίκηση, άνθρωποι που ήταν στην ομάδα και σαν σπουδαίοι αθλητές, αλλά είμαι ευγνώμων ιδιαίτερα που βλέπω κάθε χρόνο εδώ τον κόουτς Μαρκόπουλο”, είπε μεταξύ άλλων στη σύντομη ομιλία του ο Πάτερ Χρήστος, που σχολίασε με πολύ θετικό τρόπο την ασπρόμαυρη εικόνα του γηπέδου και προτού αποχωρήσει δοκίμασε και τις ικανότητές του στο μπάσκετ».