Skip to main content

Άγονος και ο τρίτος πλειστηριασμός για το Athens Ledra Hotel

O τρίτος κατά σειρά πλειστηριασμός για το ξενοδοχείο με επισπεύδουσα την Alpha Bank είχε τιμή εκκίνησης τα 47,8 εκατ. ευρώ

Άγονος ήταν σύμφωνα με πληροφορίες και ο τρίτος πλειστηριασμός για το ξενοδοχείο Athens Ledra, καθώς δεν εμφανίστηκε πλειοδότης. Η διαδικασία αναμένεται να επαναληφθεί μέσα στους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς, πιθανώς με χαμηλότερο τίμημα.

Σύμφωνα με το capital, ο τρίτος κατά σειρά πλειστηριασμός για το ξενοδοχείο Athens Ledra με επισπεύδουσα την Alpha Bank είχε τιμή εκκίνησης τα 47,8 εκατ. ευρώ.

Είχαν προηγηθεί μέσα στη χρονιά άλλες δύο διαδικασίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα: ο πρώτος πλειστηριασμός είχε οριστεί για τις 13 Ιουλίου, ακυρώθηκε λόγω της εισβολής μελών του Eνιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, ενώ ο δεύτερος στις 21 Σεπτεμβρίου είχε κηρυχθεί άγονος λόγω απουσίας υποψήφιων αγοραστών.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον για την απόκτηση της μονάδας επί της λεωφόρου Συγγρού από κινεζικό όμιλο, ο οποίος φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια Παρασκευαϊδη, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του ξενοδοχείου.