Skip to main content

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες από μεσημέρι τοπικά ισχυρές.

Μεταβολή του καιρού αναμένεται από νωρίς το πρωί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις  που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στην Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές ή καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες από μεσημέρι τοπικά ισχυρές. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθεί τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.