Skip to main content

Ανάπτυξη μέσω ίδρυσης εταιρείας σε Βουλγαρία ή Κύπρο

Παρατηρείται εντυπωσιακή αύξηση των ελληνικών επιχειρήσεων που επιλέγουν τη λύση της ίδρυσης εταιρείας στη Βουλγαρία ή στην Κύπρο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζεται εντυπωσιακή αύξηση των ελληνικών επιχειρήσεων και εν γένει των επιχειρηματιών να επιλέγουν τη λύση της ίδρυσης εταιρείας στη Βουλγαρία ή την ίδρυση εταιρείας στη Κύπρο. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί και αυτό καθιστά το κύμα φυγής ακόμα μεγαλύτερο και πιο έντονο.

Η ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία αλλά και πλέον αναγκαίο κακό για πάρα πολλούς επιχειρηματίες. Μερικοί από τους παρακάτω λόγους, για ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία θα έπειθαν ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

-Φορολογία εταιρικών κερδών στο 10 %

-Δεν υπάρχουν φορολογικές κλίμακες ανάλογα με τα κέρδη της επιχείρησης, δεν υπάρχουν προκαταβολές φόρου, έκτακτες εισφορές, τέλη επιτηδεύματος

-Αν ένας επιχειρηματίας θέλει να ασφαλιστεί το μηνιαίο κόστος είναι 65 ευρώ. Εφόσον είναι ήδη ασφαλισμένος στην Ελλάδα παίρνει εξαίρεση και πληρώνει τίποτα

-Σταθερό φορολογικό καθεστώς και σταθερό τραπεζικό σύστημα που βοηθάει την επιχειρηματικότητα

-Δεν υπάρχουν capital control και η διακίνηση των χρηματικών ποσών γίνεται ελευθέρα

-Δεν υπάρχει γραφειοκρατία και το βασικότερο υπάρχει φιλικό κλίμα στους επενδυτές.

-Χαμηλό εργατικό κόστος

Η σύσταση εταιρείας στη Βουλγαρία φαντάζει για πολλούς κάτι δύσκολο και μερικές φορές παράνομο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς η όλη διαδικασία είναι νομιμότατη, αρκεί ο κόσμος να απευθύνεται σε επιχειρήσεις με εμπειρία στον χώρο τόσο της συμβουλευτικής όσο και της λογιστικής.

Εκτός από τους επιχειρηματίες και τις εταιρείες, η Βουλγαρία αποτελεί ιδανική λύση και για καθημερινούς ανθρώπους, που λόγω της μεγάλης επισφάλειας των ελληνικών τραπεζών θέλουν άμεσα να προχωρήσουν στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στη Βουλγαρία για να το έχουν ως σωσίβιο.

Η λύση είναι απλή για να προχωρήσετε προς την σωστή πορεία και την ανάπτυξη για τη επιχείρηση σας και είναι στην ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία, χωρίς να πληρώνετε υπέρογκους φόρους και χωρίς να βυθίζεστε στην καθημερινότητα και την γραφειοκρατία.

Βέβαια εκτός από τη Βουλγαρία, υπάρχει και η λύση της σύστασης εταιρείας στην Κύπρο η οποία προσφάτως αποχώρησε από το μνημόνιο με εξίσου σημαντικά πλεονεκτήματα. Ο εταιρικός φόρος των κερδών είναι στο 12,5% ενώ δεν υπάρχουν και πάλι ασφαλιστικές εισφορές και είναι 0% ο φόρος μερισμάτων.

Η σύσταση εταιρείας στη Βουλγαρία αλλά και στην Κύπρο αποτελεί ιδανική λύση για εταιρείες παροχής υπηρεσιών, εταιρείες προμηθειών ή μεσιτειών, διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων και των κρατήσεων τους, για εταιρείες που πραγματοποιούν εισαγωγές – εξαγωγές, χονδρικό εμπόριο, εταιρείες πληροφορικής κ.α.

Η εταιρεία My Company Finance με έδρα την Ελλάδα και γραφεία σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα αλλά και παρουσία στη Βουλγαρία( Πετρίτσι και Σόφια), Κύπρο (Λευκωσία) και Αγγλία (Λονδίνο) λύνει όλες τις απορίες και τους προβληματισμούς για κάθε επιχειρηματία που θέλει να συνδυάσει τη δραστηριότητά του με την ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία ή τη σύσταση εταιρείας στη Κύπρο (2310231557 και 2118005012 ή στείλτε email στο info@mycompanyfinance.gr)