Skip to main content

Αναστασιάδης: Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά και στα παιδιά

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα την Κυριακή. Είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Λάρισας.

Για το βάθος του ρόστερ που διαθέτει το ΠΑΟΚ, για το γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά και για τη μάχη του φετινού τίτλου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα, ο ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο παρά την ήττα, Άγγελος Αναστασιάδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των βυσσινί:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι που είπαμε να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που είχαν καιρό να παίξουν. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλύτερο βάθος αλλά είμαι ευχαριστημένος, κυρίως από το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο, κάποια παιδιά δεν ήταν καλά και ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος. Μετά ισορροπήσαμε, έμεινα ικανοποιημένος από τους περισσότερους και εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για τη διαφορά της Λάρισας στο δεύτερο μέρος: «Δεν μπορεί να παίζεις με 10 ή με 9. Το επόμενο παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι που μας ενδιέφερε πολύ περισσότερο. Δεν είναι δικαιολογία, έπρεπε να κάνουμε, ό,τι ήταν να κάνουμε».

Για το γεγονός ότι και πάλι η Λάρισα δέχθηκε γκολ στο πρώτο μέρος: «Είναι το τρίτο παιχνίδι που γίνεται αυτό, ναι. Και με την ΑΕΚ τρέχαμε να προλάβουμε μετά. Σίγουρα είναι μεγάλο πρόβλημα. Είμαστε μία ομάδα, η οποία προσπαθεί να κάνει βήματα, με παιδιά που δεν έχουν μεγάλη ή καθόλου εμπειρία από Α' Εθνική και είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Η Λάρισα μπορεί να κερδίσει και να χάσει από οποιονδήποτε. Και με την ΑΕΚ και με τα Γιάννινα εμείς αυτοκτονήσαμε. Αυτά συμβαίνουν και συμβαίνουν τώρα νωρίς και είμαστε εδώ για να λύσουμε. Και θέληση και προσπάθεια υπάρχει. Πρέπει να γίνει και αυτό γρήγορα. Η εικόνα μας δεν είναι για αυτά τα σκορ. Με 0 τελικές δεχθήκαμε 2 γκολ. Αλλά έτσι θέλει η Παναγιά. Έτσι γίνεται πάντα με τις ομάδες τις δικές μου. Μας ταλαιπωρεί πάρα πολύ στο τέλος όμως όλα θα γίνουν καλά. Έχω εμπιστοσύνη και στην Παναγιά και στα παιδιά. Δουλεύουμε πάρα πολύ και κάποια στιγμή θα μας τα δώσει. Το θέμα είναι ποιος έχει υπομονή. Εγώ περιμένω και ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει, απλά δεν ξέρω πότε. Μακάρι να γίνει το Σάββατο. Παίζουμε στις 3 το μεσημέρι, είμαστε ξέρετε μία ομάδα που δεν μας υπολογίζουν πολύ. Έχουμε 68 ώρες με ταξίδι και ταλαιπωρία. Πρέπει να το δούμε και αυτό και ανάλογα να λειτουργήσουμε».

Για το που θα κριθεί φέτος ο τίτλος: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα την Κυριακή. Είναι καλύτερη ομάδα. Βλέποντας τις ομάδες αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Αν γινόταν ένα καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Αυτά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά βλέπετε ότι όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλες τς ομάδες και αυτό έχει αποδειχθεί. Υπάρχουν καλοί προπονητές και καλές τακτικές. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, πιστεύω καλύτερους από την ΑΕΚ, αν μιλάμε για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον τίτλο: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, μόνο μία ευχή κάνω. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν προπονητή που γνωρίζει την κουλτούρα της ομάδας, είναι μέσα από τα αποδυτήρια κι αυτό είναι καλό».