Skip to main content

Ζέρβας: Τα μέλη της Πρωτοβουλίας να ταρακουνήσουν τον Μπουτάρη

Λίγοι έχουν απομείνει δίπλα στον Γιάννη Μπουτάρη και απορώ με τη στάση τους, δήλωσε ο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Ο Γιάννης Μπουτάρης "παίζει" με ανθρώπους, με συνεργάτες, με θεσμούς και με αξίες, αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά επικίνδυνο», δήλωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης  περί της μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» αλλά και τη γενικότερη στάση του στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Μιλώντας στο ATLAS TV, ο κ. Ζέρβας τόνισε πως πλέον λίγοι έχουν απομείνει δίπλα στον κ. Μπουτάρη. «Και απορώ με τη στάση αυτών, με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Απορώ πως ήταν δίπλα του και κουνούσαν τα κεφάλια τους συμφωνώντας σε αυτές τις δηλώσεις που έλεγε ότι ήταν "αγουροξυπνημένος", ή ότι "εγώ δεν εννοούσα αυτά", ή "το είπα μεν αλλά ήταν κομμάτι μιας συνολικής τοποθέτησης"», ανέφερε και πρόσθεσε πως «η τοποθέτηση και οι θέσεις του ήταν εξαιρετικά σαφείς. Και τις έχει υποστηρίξει πολλές φορές εδώ και καιρό».

«Στη ζωή συχνά αντιστρέφονται οι ρόλοι. Μπορεί να υπάρξει αντίδραση από την παράταξη του. Εγώ εδώ και καιρό είχα διαπιστώσει ακριβώς αυτόν τον τρόπο διοίκησης, την αρχή του "ενός", τη λογική του "δεν ακούω κανέναν"», είπε και τόνισε πως «αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που αποχώρησα από την παράταξη και ανεξαρτητοποιήθηκα».

«Αν σε αυτήν την γενναία πρωτοβουλία προχωρήσουν και οι υπόλοιποι της παράταξης του, θεωρώ ότι θα μπορέσουν να τον ταρακουνήσουν. Προβλέπονται άλλωστε τέτοιες διαδικασίες», ανέφερε και κατέληξε: «Δεν είμαι εγώ βέβαια που θα πω σε αυτούς τους ανθρώπους τι να κάνουν. Η συνείδηση τους θα τους το πει».