Skip to main content

Μηταφίδης: Αυτές οι αντιδράσεις προσβάλλουν την ιστορία του ΠΑΟΚ

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε όσους στρέφονται κατά της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό.

Αποδέκτης αποδοκιμασιών από τους διαδηλωτές έγινε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης την ώρα που έμπαινε στον χώρο της ΔΕΘ για να συμμετάσχει στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο 
«Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια».

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη τόνισε πως «αυτοί που είναι έξω και διαμαρτύρονται είναι φασίστες», λέγοντας: «Είναι Χρυσαυγίτες και αποπειράθηκαν και χθες να χτυπήσουν και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τα συνθήματα τους είναι γνωστά όπως "αλήτες, προδότες πολιτικοί" και "να πάρουμε τα Σκόπια"» και συμπληρώνοντας: «Όποιος έχει αντιρρήσεις για τη συμφωνία μπορεί να έρθει και να τις καταθέσει στην εκδήλωση».

Αναφερόμενος στα μέλη συνδέσμου του ΠΑΟΚ που ανακοίνωσαν κινητοποίηση κατά της εκδήλωσης, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αρχικά στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας και τελικά μεταφέρθηκε στη ΔΕΘ, ο κ. Μηταφίδης σχολίασε: «Η παρέα από την Τούμπα που στράφηκε κατά αυτής της εκδήλωσης προσβάλλει όχι μόνο την ιστορία του ΠΑΟΚ αλλά και της Τούμπας με τις πλούσιες αγωνιστικές παραδόσεις». 

Την ώρα που ο βουλευτής μιλούσε σε δημοσιογράφους, ένας πολίτης τον πλησίασε και του είπε ότι πρόδωσε τη Μακεδονία. «Άν ήρθες εδώ για να με βρίσεις, πήγαινε κάπου αλλού», αποκρίθηκε ο κ. Μηταφίδης. «Όταν μου λες ότι προδώσαμε τη Μακεδονία, μάλλον δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς και σε ποιον κόσμο ζεις», συμπλήρωσε.