Skip to main content

Σκληρή επίθεση του ΑΣ Άρης κατά του Γιώργου Σαββίδη

Ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του εξαπέλυσε μύδρους για το περιστατικό με πρωταγωνιστή το στέλεχος του ΠΑΟΚ έξω από το «Βικελίδης»

Μύδρους για το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σαββίδη χθες βράδυ έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» εξαπέλυσε ο Ερασιτέχνης Άρης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» AΣ:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καταδικάζει απερίφραστα την εμετική, χυδαία και θρασύδειλη ενέργεια του μετρίου αναστήματος – ηθικού και όχι μόνο – νεαρού που τις μεταμεσονύχτιες ώρες επέλεξε για άλλη μια φορά σκοπίμως να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα μεταξύ των φίλων του ΑΡΗ και του Παοκ, προσβάλλοντας με τον πλέον ανόητο τρόπο την προσπάθεια των υγιώς σκεπτόμενων παραγόντων των δυο ομάδων για την αρμονική συνύπαρξη στην πόλη μας.

Την ίδια ώρα που αμέτρητα παιδιά όλων των ομάδων είναι υποχρεωμένα να εμφανίζονται στα Αστυνομικά Τμήματα ακόμα και για το άναμμα ενός πυρσού, την ίδια ώρα που φίλαθλοι μας (αλλά και άλλων ομάδων) απολογούνται ακόμα και γιατί πανηγύρισαν προκλητικά, την ίδια λοιπόν ώρα κάποιοι άλλοι άνθρωποι μπορούν ανενόχλητα να ανάβουν πυρσούς στο γάμο τους ή να παροτρύνουν και να υποκινούν φαινόμενα βίας με προκλητικές συμπεριφορές. Αυτά μάλιστα τα πράττουν με την βεβαιότητα της μη τήρησης των ίσων μέτρων και σταθμών, τη βεβαιότητα της ατιμωρησίας.

Ενδεικτικό παράδειγμα ο αμέτρητος αριθμός νέων ανθρώπων που προσήχθησαν στο Τμήμα Αθλητικής Βίας, καταδικάστηκαν και περνάνε άπειρες ώρες σε ένα αστυνομικό τμήμα σε κάθε αγώνα της ομάδας τους την ώρα που ο ίδιος φωτογραφίζεται δημοσίως με πυρσούς χωρίς να κινείται οποιαδήποτε διαδικασία εναντίον του. Η μεροληπτική ευαισθησία των θεσμών εις βάρος των νεαρών οπαδών την ώρα που οι ίδιοι οι παράγοντες παροτρύνουν ακραίες και επικίνδυνες συμπεριφορές μας βρίσκει άκρως αντίθετους.

Θεωρούμε ηθικό αυτουργό για οτιδήποτε συμβεί τον γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παοκ και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την ΠΑΕ Παοκ και την πολιτεία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πολιτεία και οι θεσμοί τους θα αναλάβουν άμεσα τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα αποτρέψουν αντίστοιχες συμπεριφορές. Οι παράγοντες οφείλουν να αποτελούν παράδειγμα με την κόσμια συμπεριφορά τους, ειδικά σε μια περίοδο που τα κρούσματα βίας είναι καθημερινά.

Κάνουμε την ευχή και την παράκληση προς όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους να μην δώσουν σημασία σε αντίστοιχες πράξεις που υποδαυλίζουν τη βία.

Περιμένουμε τις αντιδράσεις όλων των αρμοδίων φορέων του αθλητισμού και της δικαιοσύνης».