Skip to main content

Ατομικό πρόγραμμα για Ραούλ Μπράβο, ανεβάζει ρυθμούς ο Γεωργιάδης

Πρόγραμμα αποκατάσταση και αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό.

Με μία πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Καμπανιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (29/11, 15:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Καμπανιακό (29/11, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό 2007 ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Νίκος Γεωργιάδης από σήμερα άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και ακολούθησε μέρος από το κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ο Ραούλ Μπράβο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.