Skip to main content

Αβραμόπουλος: Δεν τίθεται θέμα άμεσης διαδοχής του Μπουτάρη

Ο Γ. Μπουτάρης έχει την απόλυτη πολιτική, θεσμική, ηθική νομιμοποίηση να είναι ο δήμαρχος μέχρι το 2019, δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν τίθεται θέμα άμεσης διαδοχής του νυν δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη ξεκαθάρισε σήμερα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

«Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει την απόλυτη πολιτική, θεσμική, ηθική νομιμοποίηση να είναι ο δήμαρχος μέχρι το 2019, όπως έχει εκλεγεί μαζί με την 'Πρωτοβουλία' από τον λαό της Θεσσαλονίκης», δήλωσε στο “Πρακτορείο 104,9 FM”.  

Όπως ανέφερε, «όποιος θέτει θέμα διαδοχής είτε είναι άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει από ιστορία, είτε δεν έχει την αντίληψη της πολιτικής».

Ο κ. Αβραμόπουλος χαρακτήρισε φυσιολογικές τις διαφωνίες που σημειώνονται στους κόλπους της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη”, περίπου 12 χρόνια μετά τη συγκρότησή της.

«Περνάμε στη δεύτερη περίοδο διακυβέρνησης και αρχίζουν να παρουσιάζονται προβλήματα. Είναι αρρυθμίες, είναι αστοχίες, υπάρχουν θέματα που σχετίζονται με παράπονα, υπάρχουν ζητήματα που αφορούν την πολιτική πλεύση. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν και πρέπει να συμβαίνουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος.