Skip to main content

Casa Verde: Ένα ξενοδοχείο κόσμημα στο κέντρο του Λαγκαδά (φωτο)

Εγκαινιάζεται το νέο ξενοδοχείο που στεγάζεται σε νεόδμητο κτήριο νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, στο κέντρο της πόλης και μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη

Ένα νέο ξενοδοχείο κόσμημα, μία ανάσα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, άνοιξε τις πύλες του πριν από έναν μήνα στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά, επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου 2. Ο λόγος για το εντυπωσιακό Casa Verde, το οποίο εγκαινιάζεται επισήμως την προσεχή Κυριακή, 23 Απριλίου, στις 20:00.

Το Casa Verde φιλοδοξεί να προσφέρει σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης στον Λαγκαδά, η οποία διαθέτει μακρά τουριστική παράδοση των τοπικών βυζαντινών ιαματικών λουτρών. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και η περιοχή του ιαματικών λουτρών βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου. Το ξενοδοχείο έχει ως στόχο να συμβάλει στην ανάδειξη και πάλι της πόλης του Λαγκαδά ως τουριστικού προορισμού.

Ταυτόχρονα, το Casa Verde απευθύνεται και στους επισκέπτες την πόλης της Θεσσαλονίκης (επαγγελματίες και τουρίστες), οι οποίοι επιλέγουν έναν εναλλακτικό και υψηλών προδιαγραφών τόπο διαμονής τους, μακριά από το κέντρο της πόλης. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση απολύτως προσιτή από αυτό, καθώς ο χρόνος μετάβασης στον κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν υπερβαίνει τα 15 λεπτά, ενώ ακόμη ευχερέστερη είναι η πρόσβαση τα προάστια της πόλης και στις γύρω περιοχές.

Το Casa Verde στεγάζεται σε νεόδμητο κτήριο νεοκλασικής αρχιτεκτονικής και δύναται να φιλοξενήσει περίπου 25 άτομα, διαθέτοντας 9 δωμάτια και μια Deluxe σουίτα, ενώ στα δωμάτια του περιλαμβάνεται και δωμάτιο ΑΜΕΑ ειδικά διαμορφωμένο για άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες ώστε να χαρίσει μία άνετη και ταυτόχρονα πολυτελή διαμονή. Στο Casa Verde λειτουργεί bistro στο ισόγειο όπου προσφέρεται ποιοτικός καφές, πιάτα με ιδιαίτερες γεύσεις και μεγάλη ποικιλία κοκτέιλς και κρασιών, καθώς και wine bar στο roof garden του ξενοδοχείου. Επίσης το ξενοδοχείο παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμένου ραντεβού στις εγκαταστάσεις των Λουτρών Λαγκαδά, κατόπιν διαθεσιμότητας.

Το Casa Verde σάς περιμένει για να σας φιλοξενήσει, ξεπερνώντας τις προσδοκίες σας.

E-mail : casaverde.lagadas@gmail.com Web Site: http://www.casaverde.com.gr

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο