Skip to main content

Χάγκαν: Η ιδανική λύση είναι να ξεκινήσει από το μηδέν ο Ηρακλής

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» εξέφρασε την απογοήτευση που νιώθει για την κατάσταση που επικρατεί στους «κυανόλευκους»

Την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Εμπενίτζερ Χάγκαν εκφράζοντας τις σκέψεις του για την επόμενη ημέρα των «κυανολεύκων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού»:

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή: «Το θέμα είναι ότι πέρυσι ξεκίνησαν τα προβλήματα και έπρεπε ο κόσμος του Ηρακλή να έχει προβλέψει τα πράγματα, να έχει κάνει τις κινήσεις του πιο νωρίς».

Για τις λύσεις που υπάρχουν: «Με τον Κατσαμπή που μίλησα η λύση είναι το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων, για μένα ιδανική λύση είναι να ξεκινήσει από το μηδέν. Ας υπάρξει υπομονή 4-5 χρόνια αλλά να είναι ένας κανονικός Ηρακλής. Δεν μπορεί να είναι Ηρακλής και ΑΕ Ποντίων. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε φέτος, είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν και θα έπρεπε να το έχουν προβλέψει. Οι Ηρακλειδείς απομακρύνονται γιατί μπορεί να αγαπάνε την ομάδα αλλά όλη την ώρα παίρνουν πίκρες. Τουλάχιστον θα μπορούσε να λειτουργήσει η ακαδημία και ας μην υπήρχε η πρώτη ομάδα. Αν δεν υπάρχει η ακαδημία δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχει υποδομές και στους φιλάθλους ο Ηρακλής, σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν ούτε φίλοι του Ηρακλή εδώ που την έφτασαν την ομάδα. Πρέπει να υπάρχει η ακαδημία, κάποια παιδιά μπορούν να γίνουν επαγγελματίες, κάποια άλλα όμως μπορούν να γίνουν μελλοντικοί φίλαθλοι του Ηρακλή».