Skip to main content

Ράλι ΔΕΘ: Αγωνιστικό παρέσυρε θεατή και έπεσε σε δέντρο(φωτο)

Οδηγός αγωνιστικού οχήματος παρέσυρε θεατή και έπεσε πάνω σε δέντρο με συνέπεια να τραυματιστεί και ο συνοδηγός. Τι λέει στη Voria ο πρόεδρος του ΑΟΘ.

Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη διάρκεια του 49ου Ράλι ΔΕΘ, στην παλιά ΕΟ Παλαιοκάστρου-Πολυγύρου.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 10 πμ ο οδηγός αγωνιστικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή στην ειδική διαδρομή μετά το Παλαιόκαστρο. Το όχημα εξετράπη της πορείας του, παρέσυρε θεατή και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο με συνέπεια να τραυματιστεί και ο συνοδηγός.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο θεατής βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και τα αυτοκίνητα επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τόνισε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σταύρος Μαράτος, ο θεατής βρισκόταν στο εξωτερικό μέρος της στροφής, το οποίο είναι και το πλέον επικίνδυνο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο. Κατά τον ίδιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ράλι ΔΕΘ έχει γίνει εκτεταμένη ενημέρωση για τα σημεία που είναι ασφαλή για την παρακολούθηση των αγώνων.