Skip to main content

Χαμόγελα και ζεστασιά στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑΕ Άρης (vid)

Τα παιδιά «σκόρπισαν» χαμόγελα στη μπουτίκ του «Αυτοκράτορα» έχοντας την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές με παίκτες και προπονητικό επιτελείο

Δεκάδες μικρά παιδιά με τους γονείς τους έδωσαν το «παρών» στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης στην Aris BC boutique «The Legend Store». Επίσης, έλαβε χώρα το «2ο Γεύμα Αγάπης» από τους αθλητές του «Aris School of Basketball» σε συνεργασία με τους προπονητές τους και με τη στήριξη της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Παρούσας σύσσωμης της ομάδας μας, τα παιδιά «σκόρπισαν» χαμόγελα στη μπουτίκ του «Αυτοκράτορα», αφού είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές με παίκτες και προπονητικό επιτελείο, να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες. Παράλληλα, έψαλαν τα κάλαντα, ενώ έλαβαν και δώρα από την μπουτίκ. Έπειτα, μικροί και μεγάλοι ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μπάσκετ της ομάδας μας, όπου τους υποδέχτηκε η μεγάλη δόξα του συλλόγου, Χάρης Παπαγεωργίου και τους απονεμήθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Μάνος Λάσκαρης, δήλωσε για τη σημερινή εκδήλωση: «Εύχομαι Καλές Γιορτές με υγεία, σε όλη την οικογένεια του Άρη. Η εκδήλωση της ΚΑΕ αλλά και τα «Γεύματα Αγάπης» είναι μέσα στο πνεύμα των εορτών. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά από τις ακαδημίες για  την πρωτοβουλία να διοργανώσουν τα «Γεύματα Αγάπης», με τα οποία βοηθάνε άλλους ανθρώπους. Στη μπουτίκ μπορούν να έρθουν οι μικροί μας φίλοι και να πάρουν αυτόγραφα από τους αθλητές μας. Είναι εκδηλώσεις εξωστρέφειας και σίγουρα πρέπει να γίνονται, ακόμα και αν υπάρχουν παράπονα αυτή τη στιγμή. Εύχομαι Καλές Γιορτές σε όλους και ελπίζω με το νέο έτος να έχουμε επιτυχίες, οι οποίες θα κάνουν τον κόσμο ευχαριστημένο».

Ο προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης, ανέφερε με τη σειρά του: «Χρόνια Πολλά σε όλους. Η σημερινή είναι μία ιδιαίτερη μέρα. Βλέπεις τόσο ωραίες παιδικές φωνές και παιδικά μάτια να «γυαλίζουν» γεμάτα αισιοδοξία και αγάπη για το παιχνίδι και τους πρωταγωνιστές, αγάπη για να πιάσουν τα όνειρά τους, που κρύβονται κάπου εδώ μέσα. Λίγο ο Νικ από το παρελθόν, λίγο οι μεγάλες στιγμές της ομάδας, οι φανέλες, οι μπάλες, είναι πράγματα που μόνο χαρά μπορούν να δώσουν στα παιδιά. Αυτή τη χαρά απολαμβάνουμε κι εμείς, γιατί μας δίνει δύναμη και ενθουσιασμό. Οι γιορτές φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά και «καθαρίζουν » το μυαλό, ώστε να δούμε με πιο ωραίο και θετικότερο τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ο Άρη είναι πολύ μεγάλος και με τη συμπαράσταση και τη συνεργασία, κάθε μέρα θα γίνεται μεγαλύτερος. Εύχομαι υγεία και αλληλεγγύη, κάτι που αν το κάνεις, σε κάνει ευτυχισμένο. Μία καλή πάσα κάνει δύο χαρούμενους, οπότε ας αρχίσουμε να πασάρουμε ο ένας στον άλλον, γιατί στο τέλος θα κάνουμε μία πολύ ωραία ομάδα».

Ο γκαρντ της ομάδας, Δημήτρης Φλιώνης, είπε: «Είναι κάτι πολύ όμορφο, είναι μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Έρχονται τα παιδιά, μας λένε τα κάλαντα, μοιράζουμε δώρα και αυτόγραφα. Είναι κάτι πολύ όμορφο και είναι σημαντικό μέσα στις γιορτές να μοιράζουμε χαρά. Καλές γιορτές σε όλους, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, όπως και η κατάσταση, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και τα αποτελέσματα θα έρθουνε στην πορεία. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, αυτοί που θα παραταχθούμε στο παρκέ, θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.