Skip to main content

Χαρμάνια από όλο τον κόσμο στο Thessaloniki Coffee & Brunch Fest (vid)

Γευστικές εμπειρίες για τους Θεσσαλονικείς μέχρι την Καθαρή Δευτέρα - Διαγωνισμός με έμπειρους μπαρίστα που θα φτιάχνουν περίπλοκα σχέδια σε καφέ

Χαρμάνια καφέ από διάφορες χώρες και ποικιλίες αλλά και λαχταριστά πιάτα έχουν την ευκαιρία να δουν και να γευτούν όσοι επισκεφθούν το πρώτο Thessaloniki Coffee & Brunch Festival που πραγματοποιείται στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ από σήμερα μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα.

Το φεστιβάλ διοργανώνει η ομάδα SoulFood Thessaloniki σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και αποτελεί το τρίτο της γαστρονομικής θεματικής φεστιβάλ μετά το Street Food Festival και το Beer Festival.



«Σε αυτό το φεστιβάλ προωθούμε την κουλτούρα του καφέ και του brunch που είναι και μια μεγάλη τάση παγκόσμια. Έχει πάρα πολλά stands με καφέ, με τις νέες τάσεις του καφέ, με τσάγια, σοκολάτες, ροφήματα, brunch ενώ γίνονται και πολλά workshops», δήλωσε στη Voria.gr ο Χρήστος Εξαρχόπουλος, ένας εκ των διοργανωτών, συμπληρώνοντας ότι στο φεστιβάλ συμμετέχουν περισσότεροι από 25 εκθέτες.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα διεξαχθεί και διαγωνισμός Smackdown Latte Art, όπου έμπειροι μπαρίστα θα κληθούν να δημιουργήσουν περίπλοκα σχέδια σε καφέ ανάλογα με τα «ειδικά» ζάρια που θα ρίχνουν οι επισκέπτες.

Ωράριο

17 - 19 Φεβρουαρίου
10.00 - 20.00