Skip to main content

Χατζόγλου: Θετικό το κλίμα στον Ηρακλή, κλείνουμε το μετοχικό κεφάλαιο

«Υπάρχει θέληση και των δύο πλευρών αλλά δεν τα βρίσκουμε στα οικονομικά», δήλωσε για το θέμα Μυροφορίδη ο διοικητικός σύμβουλος του «Γηραιού»

Για τις εξελίξεις στον Ηρακλή,  την αισιοδοξία του για το ζήτημα Μυροφορίδη αλλά και για τη διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναφορικά με το θέμα του μπάτζετ μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Σάκης Χατζόγλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διοικητικός σύμβουλος του «κυανόλευκου» ποδοσφαιρικού τμήματος:

Για τη συνάντηση με τον Μυροφορίδη: «Ο Ηρακλής έχει ανάγκη όλους όσους θέλουν να τον βοηθήσουν. Μέχρι στιγμής δεν επήλθε συμφωνία. Θα το συζητήσουμε όλοι μαζί με τη διοίκηση για να δώσουμε μια λύση. Θα πάνε καλά τα πράγματα πιστεύω όχι στο κομμάτι της πρόσληψης του Μυροφορίδη αλλά στο ότι είμαστε ανοιχτοί όλοι να βοηθήσουμε τον Ηρακλή. Υπάρχει θέληση και των δύο πλευρών αλλά δεν τα βρίσκουμε στα οικονομικά. Θα ξαναβρεθούμε όμως. Το πρόβλημα είναι τα οικονομικά της ομάδας».

Για τα οικονομικά της ομάδας: «Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά. Κάνουμε ένα σαφάρι για ανεύρεση οικονομικών πόρων. Έχει αντιστραφεί το κλίμα. Βλέπουμε ανθρώπους να ανοίγουν τις πόρτες του. Είναι πολλά τα άτομα που τελικά θα πλαισιώσουν τη νέα ΠΑΕ, είτε από κοντά είτε από μακριά, και θα τη στηρίξουν. Μιλήσαμε με ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα. Είμαστε λίγο πριν κλείσει το μετοχικό. Το κλίμα είναι θετικό. Το ένα καλό είναι ότι ξεκίνησε η εκκαθάριση, το δεύτερο ότι ήδη έχει ξεκινήσει η σύσταση της νέας ΠΑΕ».

Για τον Μυτιληναίο: «Δεν θα πω κάτι παραπάνω για το θέμα του Μυτιληναίου. Θέλουμε όλους τους Ηρακλειδείς. Θέλω να φτιάξω μια διασπορά κινδύνου, δηλαδή να υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες και αυτός που θα μπει μπροστά όποιος κι αν είναι αυτός μου αρκεί να είναι καλοπροαίρετος και θα τον έχουν δίπλα μας. Με ενδιαφέρει ο Ηρακλής να γίνει αυτόνομος».