Skip to main content

Χωρίς Αθανασιάδη στην αποστολή ο ΠΑΟΚ για Ντιναμό Τιφλίδας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ντιναμό Τιφλίδας στο γήπεδο της Τούμπας.

Την αποστολή του ανακοίνωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, για τη δεύτερη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ντιναμό Τιφλίδας στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο των πλέι οφ τους Europa League.

Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε ο Αθανασιάδης για προληπτικούς λόγους. Για πρώτη φορά τέθηκε στη διάθεση του Σέρβου προπονητή ο Βαρέλα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Αυτή τη φορά η προπόνηση δεν έγινε στην Τούμπα. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας ολοκληρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας, τελειώματα έπειτα από σέντρα και ειδική εξάσκηση στις στημένες φάσεις.Ο Στέφανος Αθανασιάδης γυμνάστηκε κανονικά, ωστόσο επειδή εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους. Αντιθέτως, στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται για πρώτη φορά ο Φερνάντο Βαρέλα .

Στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Τιφλίδας βρίσκονται οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς , Κίτσιου , Μάτος , Τζαβέλλας , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Κάμπος , Ροντρίγκες , Περέιρα , Κουλούρης».