Skip to main content

Χωρίς νίκη και πάλι ο ΠΑΟΚ, στο μηδέν με την Γκαμπάλα (video)

Για πέμπτη σερί αναμέτρηση σε όλες τις διοργανώσεις ο ΠΑΟΚ έμεινε μακριά από τη νίκη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με την Γκαμπάλα.

Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για τους ομίλους του Europa League ο ΠΑΟΚ. Το συγκρότημα του Ιγκόρ Τούντορ μετά τις Μπορούσια Ντόρτμουντ (1-1) και Κρασνοντάρ (0-0) αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με αντίπαλο την Γκαμπάλα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν είχε η αναμέτρηση των δύο ομάδων, οι οποίες τέθηκαν και μαθηματικά νοκ άουτ από την διοργάνωση καθώς η Κρασνοντάρ επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Μπορούσια Ντόρτμουντ νωρίτερα.

Στο πρώτο ημίχρονο ΠΑΟΚ και Κρασνοντάρ απέδωσαν τραγικό θέαμα, καθώς δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν καμία αξιόλογη ευκαιρία. Για αυτό και μετά την ολοκλήρωσή του υπήρξαν αποδοκιμασίες από τους λιγοστούς «ασπρόμαυρους» οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε λίγο πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με στόχο να πετύχει το γκολ που θα τον βοηθούσε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στη διάρκεια αυτού δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Μπερμπάτοφ, Ροντρίγκες και Σάμπο.

Ο τελευταίος είχε και τη μεγαλύτερη από αυτές στο 59’. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν από την πλευρά τους να παίξουν ποδόσφαιρο, δημιουργώντας προβλήματα μπροστά από την εστία του Γλύκου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Ροντρίγκες, Κίτσιου (78′ Αθανασιάδης), Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας (46′ Σάμπο), Μακ, Μπερμπάτοφ (71′ Μυστακίδης)

ΓΚΑΜΠΑΛΑ: Μπεζοτόσνι, Ρικαρντίνιο, Στάνκοβτς, Ράφαελ, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ (87′ Τζαμάλοφ), Γκάι, Ζαργκάροφ (83′ Μιρζαβένκοφ), Ζεκ, Ζενιόφ, Αντόνοφ