Skip to main content

Πέταξαν μπογιές και φυλλάδια σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Η διαμαρτυρία αφορούσε εργατικό ατύχημα σε κατάστημα της ίδιας αλυσίδας στην Πάτρα κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 56χρονος υπάλληλος.

Διαμαρτυρία σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν χθες, Τετάρτη το βράδυ αναρχικοί, μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης. Τα άτομα εισέβαλαν σε κατάστημα επί της οδού Κασσάνδρου και πέταξαν μπογιές και φυλλάδια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, η διαμαρτυρία αφορούσε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη, 14 Ιουνίου σε κατάστημα της ίδιας αλυσίδας στην Πάτρα και κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 56χρονος υπάλληλος του καταστήματος.

Όπως αναφέρουν, ενώ ο εργαζόμενος εκτελούσε εργασίες καθαρισμού σε οροφή δωματίων συντήρησης εμπορευμάτων, η οροφή υποχώρησε οδηγώντας τον ίδιο σε πτώση από ύψος 3,5 μέτρων.

«Όσο χτυπιούνται κομμάτια της τάξης μας από την αδηφαγία και την αυθαιρεσία των αφεντικών, εμείς θα αντιπαραβάλλουμε την ταξική αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση στους χώρους της δουλειάς», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελευθεριακή Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης.