Skip to main content

Διαμαρτυρία για τις φοιτητικές εστίες σήμερα στο ΑΠΘ

Οι φοιτητές έχουν μείνει χωρίς σίτιση εδώ και δύο εβδομάδες στις εστίες του ΑΠΘ, την ίδια ώρα που οι υποδομές είναι σε τραγική κατάσταση.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση των φοιτητικών εστιών θα πραγματοποιήσουν σήμερα οικότροφοι φοιτητές έξω από το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στις 12.00 το μεσημέρι. Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις φοιτητικές εστίες.

Οι φοιτητές έχουν μείνει χωρίς σίτιση εδώ και δύο εβδομάδες στις εστίες του ΑΠΘ, την ίδια ώρα που οι υποδομές είναι σε τραγική κατάσταση, με άμεσες ανάγκες για συντήρηση και επιδιορθώσεις.

Νωρίτερα, στις 9.00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Θεσσαλονίκης από τον Σύλλογο Εργαζομένων υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάση εργασίας και συγκέντρωση με αφορμή τα προβλήματα των αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με την θέρμανση και την αποκατάσταση των ζημιών από τον περσινό παγετό.