Skip to main content

Διαμαρτυρία σε συμβολαιογραφικά γραφεία κατά των πλειστηριασμών

Το κάλεσμα είναι για τις 13.30 στο άγαλμα του Βενιζέλου. Στη συνέχεια οι συγκεντρωθέντες θα προχωρήσουν σε πορεία προς συμβολαιογραφικά γραφεία

Νέα συγκέντρωση και πορεία κατά των πλειστηριασμών θα πραγματοποιήσουν σήμερα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Το κάλεσμα είναι για τις 13.30 στο άγαλμα του Βενιζέλου. Στη συνέχεια οι συγκεντρωθέντες θα προχωρήσουν σε πορεία προς  συμβολαιογραφικά γραφεία της πόλης.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, βγαίνουν στο σφυρί σήμερα Τετάρτη:

-Ένα διαμέρισμα στις Συκιές για οφειλή 56.000 ευρώ και τιμή Α' προσφοράς 36.000 ευρώ, από την "ΑΛΜΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" και τη συμβολαιογράφο Ουρανία Ξυνού (Κουντουριώτη 8).

-Ένα κατάστημα στον Εύοσμο  για οφειλή 50.000 ευρώ και τιμή Α' προσφοράς 66.136 ευρώ από την Eurobank και τη συμβολαιογράφο Δήμητρα Χρουσαλά (Τσιμισκή 11).

-Ένα διαμέρισμα στη Ν. Φώκαια,  ένας αγρός στην Καλλάνδρα κι ένα οικόπεδο στη Νικήτη Χαλκιδικής, όλα μικρής αξίας ακίνητα και για μικρά ποσά οφειλής από την Τράπεζα Πειραιώς  και τη συμβολαιογράφο Ευφροσύνη Λέπεση (Ίωνος Δραγούμη 4).

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, οι οποίοι και σήμερα έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην Εγνατία οδό.