Skip to main content

Διανομή βρεφικών ειδών σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα

Από την ΠΕ Ημαθίας, σε ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ - Σε ποια σημεία διανομής μπορούν να προσέλθουν οι δικαιούχοι του προγράμματος

Διανομή βρεφικών ειδών για παιδιά ηλικίας από 0 ως 2 ετών θα πραγματοποιήσει η Π.Ε. Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 σε ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ στη Βέροια, την Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ- ΤΕΒΑ θα μπορούν να προσέλθουν στα εξής σημεία διανομής, προκειμένου να παραλάβουν τα βρεφικά είδη, κατά τις ακόλουθες ώρες:

1) Για τον Δήμο Βέροιας: Την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 από τις 9:00π.μ έως τις 2:00μ.μ. στην Πρόνοια Δήμου Βέροιας Σταδίου 51 (Παλιά Σφαγεία).
2) Για τον Δήμο Αλεξάνδρειας: Την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 από τις 9:00π.μ έως τις 1:00μ.μ. στο κτίριο του πρώην Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας (δίπλα στη Διεύθυνση Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).
3) Για τον Δήμο Νάουσας: Την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 από τις 12:00μ.μ έως τις 2:00μ.μ. στο χώρο στάθμευσης του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρ. Λαναράς», αίθουσα Έρια στη  Νάουσα.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ -ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, από όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.