Skip to main content

Διάθεση παπουτσιών από τον δήμο και την Ένωση «Μαζί για το παιδί»

Στόχος ήταν να ωφεληθούν παιδιά ηλικίας από 2 έως 17 ετών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση καθώς και σε οικογένειες προσφύγων.

Δράση με στόχο την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων,  στο πλαίσιο της οποίας διατέθηκαν 200 ζευγάρια παιδικά πάνινα παπούτσια, πραγματοποίησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με τη χορηγία και συνεργασία της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», χθες, Τρίτη 23 Μαΐου 2017, στο κτήριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας στην οδό Μοναστηρίου 53-55.

Στόχος της δράσης ήταν να ωφεληθούν παιδιά ηλικίας από 2 έως 17 ετών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, που ανήκουν σε μονογονεϊκές ή πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες διαβιώνουν καλύπτοντας με δυσκολία τις βασικές τους ανάγκες, καθώς και σε οικογένειες προσφύγων και μεταναστών.

«Ευχαριστούμε την Ένωση “Μαζί για το παιδί” που στέκεται αρωγός στο κοινωνικό έργο που επιτελείται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρος Λεκάκης, και πρόσθεσε: «μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, ο Δήμος εξασφαλίζει τη στήριξη της τόσο ευαίσθητης ομάδας του πληθυσμού της πόλης μας, τα  παιδιά».