Skip to main content

Δήμος Θέρμης: Υπηρεσίες καθαριότητας για τον πολίτη με ένα τηλεφώνημα

Οι πολίτες του δήμου θα μπορούν να καλούν στο 2310467110 προκειμένου να αιτηθούν περισυλλογή διαφόρων απορριμμάτων από τις υπηρεσίες καθαριότητας

Τη δυνατότητα να παρέχονται υπηρεσίες καθαριότητας με ένα τηλεφώνημα παρέχει ο δήμος Θέρμης στους πολίτες, οι οποίοι θα μπορούν να τηλεφωνούν στο 2310467110 για να αιτηθούν την περισυλλογή κλαδεμάτων, ογκωδών αντικειμένων, μπαζών, ανακύκλωσης υλικών και συσκευών αλλά και κάδους απορριμμάτων ή ανακύκλωσης, κατά τις ώρες 07:00 με 13:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

«Iδιαίτερα απλό είναι να ζητήσει κάποιος πολίτης μία υπηρεσία καθαριότητας. Ένα τηλεφώνημα στο 2310467110 αρκεί. Η επίτευξη υψηλού επιπέδου ποιότητας ζωής, η προστασία και διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, η ασφαλής διαβίωση των κατοίκων του Δήμου και η προστασία των δημοτών από τις συνέπειες φυσικών καταστροφών αποτελούν δικαίωμα των πολιτών.

Από την άλλη πλευρά, καθαριότητα της πόλης απαιτεί οικολογική συνείδηση και συμπεριφορά με σεβασμό στο περιβάλλoν. Η συμβολή των πολιτών με την ενεργό συμμετοχή τους τόσο στην πρόληψη της ρύπανσης, όσο και στην άμεση αντιμετώπισή της είναι σήμερα ο θεμέλιος λίθος για αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων Καθαριότητας,

Με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, η εφαρμογή του Κανονισμού Καθαριότητας άνοιξε το δρόμο για μια καλή συνεργασία ανάμεσα στην υπηρεσία καθαριότητας και τους πολίτες. Η διαδικασία είναι απλή. Για να αιτηθεί κάποιος μια υπηρεσία καθαριότητας, όπως την περισυλλογή κλαδεμάτων, ογκωδών αντικειμένων, μπαζών, ανακύκλωσης υλικών και συσκευών αλλά και κάδους απορριμμάτων ή ανακύκλωσης, αρκεί να τηλεφωνήσει στο εργοτάξιο του Δήμου Θέρμης, στο τηλέφωνο 2310. 467.110 κατά τις ώρες 07:00 με 13:30. Εδώ καταγράφονται τα αιτήματα των πολιτών από τον αρμόδιο υπάλληλο, ενημερώνεται άμεσα ο επόπτης και δρομολογείται η επίλυση του κάθε αιτήματος.

Για να ενημερωθείτε για τον Κανονισμό Καθαριότητας ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του δήμου Θέρμης