Skip to main content

Διπρόσωπος ο Άρης, γνώρισε τη φιλική ήττα από την ΑΕΚ (photo)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Άρης από την ΑΕΚ στη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρωμα Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να γνωρίζει την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, με την «Ένωση» να υπερέχει στο πρώτο όπου και σκόραρε δύο φορές με τον Μάνταλο (16’, 21’).

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου ανέβασε στροφές, στην προσπάθεια που έκανε να επιστρέψει στην αναμέτρηση.

Το γκολ της τιμής, το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα, σημείωσε ο Ιντζίδης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ανάκογλου από τα δεξιά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια στη φιλική αναμέτρηση με τους Μπούρμπο (10’) και Μπακασέτα (52’).

«Καυτή» ατμόσφαιρα δημιούργησαν με τα συνθήματά τους οι περίπου 10.000 οπαδοί του Άρη που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Στα αρνητικά συγκαταλέγεται η μικρή διακοπή πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν «έσκασε» δίπλα από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων δυναμιτάκι.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Διούδης (62΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄Βουτσιάς), Τσουμάνης, Ρόβας (46΄Παυλίδης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης (46΄Ανάκογλου), Αντρέου (46΄Νέτο), Μιλούνοβιτς (46΄Ν΄Λουντούλου), Τάτος (80΄Ντόγος), Ίλιτς (46΄Καπνίδης)

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο (32΄Μπακάκης), Λαμπρόπουλος (62′ Ντίαζ), Τσιγκρίνσκι (46΄Κολοβέτσιος), Ντίντακ (62′ Μανωλάς), Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος (46΄Ροντρίγκες), Μπακασέτας (60΄Τζανετόπουλος), Αλμέϊδα (35΄Πέκχαρτ)