Skip to main content

Δωρεάν κάρτες υγείας από τη Euromedica στους δρομείς του Μαραθωνίου

Θα προσφερθούν σε εννιά τυχερούς δρομείς ισάριθμες Κάρτες Υγείας, οι οποίες συνοδεύονται από πολλά και ξεχωριστά οφέλη με ετήσια δωρεάν συνδρομή.

Το μήνυμα της ιατρικής πρόληψης και της καλής υγείας, που είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορεί να προσφέρει κάθε άνθρωπος στον εαυτό του και στην οικογένειά του, στέλνει η EUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης ως Χορηγός και Υποστηρικτής Υγείας του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου και αναμένεται να βγάλει ξανά στους δρόμους περισσότερους από 20.000 δρομείς, όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης.

Η ΕUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης θα υποστηρίξει τη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα με τη διάθεση ασθενοφόρων, ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και με ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο στο σημείο τερματισμού στον Λευκό Πύργο, ενισχύοντας παράλληλα τους Σταθμούς Υποστήριξης κατά μήκος της διαδρομής, αλλά και προσφέροντας τις εγκαταστάσεις της για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων περιστατικών.

Επιπλέον, ενόψει της κορυφαίας εαρινής αθλητικής γιορτής, η EUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης θα προσφέρει σε εννιά τυχερούς δρομείς ισάριθμες Κάρτες Υγείας, οι οποίες συνοδεύονται από πολλά και ξεχωριστά οφέλη, με ετήσια δωρεάν συνδρομή!

Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσα από διαγωνισμό που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 29 Μαρτίου στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες οδηγίες.

Οι τυχεροί θα αναδειχθούν μέσα από «τυχαία» κλήρωση (random), που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 14:00, στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) της διοργάνωσης στη ΔΕΘ - HELEXPO. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα, ως έπαθλο θα δοθούν, με ετήσια δωρεάν συνδρομή:

- Τρεις Κάρτες Euromedica Junior Club
- Τρεις Κάρτες Euromedica Lady's Card
- Τρεις Κάρτες Euromedica Health&Bonus Member's Card GOLD

Αναλυτικές πληροφορίες για τις προσφερόμενες Κάρτες Υγείας, τις δωρεάν εξετάσεις, τις πολύ σημαντικές εκπτώσεις και όλα τα υπόλοιπα μοναδικά οφέλη που παρέχουν, θα βρείτε στους παραπάνω συνδέσμους.

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου υπόσχεται μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες εκπλήξεις από κάθε άλλη φορά.
Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Οι ατομικές εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου (δεν θα δοθεί άλλη παράταση) και μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο info@atgm.gr και info@alexanderthegreatmarathon.org ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων).

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.