Skip to main content

Δρίτσας: Νομική υπερβολή η χθεσινή επιστολή της Cosco

Ο υπουργός Ναυτιλίας υπογράμμισε από βήματος της Βουλής ότι «η αξιοπιστία της χώρας υπηρετείται με τον καλύτερο τρόπο από την κυβέρνηση».

Για «νομική υπερβολή» έκανε λόγο αναφερόμενος στην επιστολή της Cosco ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, κλείνοντας τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του ΟΛΠ.

«Το περιεχόμενο, η ατζέντα, οι προοπτικές, οι δυνατότητες, το επίπεδο στρατηγικής κατεύθυνσης, θα αποτυπωθεί από το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κίνα» τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ο κ. Δρίτσας υπογράμμισε ότι «η αξιοπιστία της χώρας υπηρετείται με τον καλύτερο τρόπο από την κυβέρνηση» καθώς -όπως είπε- «έχει σχεδιασμούς προοπτικής και όχι σχεδιασμούς κατανάλωσης».

Επιπλέον, άσκησε κριτική στη Δημοκρατική Συμπαράταξη η οποία κατέθεσε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για το άρθρο που αφορά στις εργασιακές σχέσεις.

Όπως ανέφερε ο υπουργός, το συγκεκριμένο άρθρο αποτυπώνει την πολύμηνη προσπάθεια των εργαζομένων και της κυβέρνησης να κατοχυρωθούν τα δικαιώματα. «Καταψηφίστε, αντί να βάλετε πλάτη, ώστε οι εργασιακές σχέσεις να είναι ασφαλείς και σταθερές», ανέφερε ο υπουργός.