Skip to main content

Ένας 20χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδηγούσε στις Σέρρες

Εντοπίσθηκε από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών να οδηγεί λεωφορείο που είχε αφαιρέσει ο ίδιος νωρίτερα

Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα σε περιοχή των Σερρών ένας 20χρονος ημεδαπός, για κλοπή λεωφορείου.

Ο 20χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, αφαίρεσε το λεωφορείο ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού, που ήταν σταθμευμένο στην Ηράκλεια Σερρών, αφού αρχικά παραβίασε πόρτα και χρησιμοποίησε κλειδί του οχήματος που βρήκε στο εσωτερικό του.

Ο νεαρός, εντοπίσθηκε άμεσα από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Αντιλαμβανόμενος την παρουσία τους προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς με τη συνδρομή και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ακινητοποίησαν το όχημα και συνελήφθη.

Επιπλέον, σε βάρος του 20χρονου, βεβαιώθηκαν από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος νεαρός είχε συλληφθεί για ληστεία σε βάρος 86χρονης γυναίκας. Τότε, είχε πλησιάσει την ηλικιωμένη που κινούταν πεζή στο Ζερβοχώρι και με χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσε μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.