Skip to main content

«Επιχείρηση» καθαρισμού της Νέας Παραλίας ενόψει Χριστουγέννων (vid)

Το «παρών» στην «επιχείρηση» καθαρισμού έδωσαν οι αρχιτέκτονες της Νέας Παραλίας, Πρόδρομος Νικηφορίδης και Bernard Cuomo.

Με τα κατάλληλα εργαλεία ανα χείρας, oι Φίλοι της Νέας Παραλίας και το Γ΄Σώμα Στρατού καθαρίζουν τις μουτζούρες από τη Νέα Παραλία, ώστε να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα.

Το «παρών» στην «επιχείρηση» καθαρισμού έδωσαν οι αρχιτέκτονες της Νέας Παραλίας, Πρόδρομος Νικηφορίδης και Bernard Cuomo. Αυτή είναι η τρίτη φορά που το Γ΄Σώμα Στρατού συνεργάζεται με τους Φίλους της Νέας Παραλίας για τον καθαρισμό της Νέας Παραλίας.

«Πρόκειται για μια ακτιβιστική δράση. Είναι μια προσπάθεια πάρα πολύ δύσκολη γιατί τα γκράφιτι είναι πάρα πολλά. Και το κακό είναι ότι ενώ εμείς θα προσπαθήσουμε μία και μιάμιση ώρα με πολύ κόπο, σβήνουμε κάτι το οποίο συνήθως δημιουργείται μέσα σε λίγα λεπτά από κάποιους που θεωρούν ότι αυτό που κάνουν είναι τέχνη ή οτιδήποτε άλλο», δήλωσε στη Voria.gr ο γενικός γραμματέας της ομάδας των Φίλων της Νέας Παραλίας, Κυριάκος Χατζηιωάννογλου.

Με γνώμονα την καλαισθησία και την καθαριότητα της περιοχής, οι Φίλοι της Ν. Παραλίας έχουν προτείνει επίσης στην ΕΥΑΘ να δημιουργήσουν ένα μεγάλο γκράφιτι που θα καλύπτει όλο το αντλιοστάσιο της ΕΥΑΘ στη Ν. Παραλία.